Warrock Crossfire Parabellum Rejestracja Regulamin FAQ Lista użytkowników Kalendarz Arcade Szukaj Dzisiejsze posty Zaznacz wszystkie fora jako przeczytane

Wróć   Polskie Centrum FPS - WarRock, Parabellum, CrossFire > Kantyna > Off Topic

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat Wygląd
stare 08-30-2010, 04:23
Mikołaj jest nieaktywny Mikołaj
Major

Mikołaj Nieźle mu idzie, czasami nie daje się zabić
Domyślnie

Sorry za off top, ale napiszę
loqide zgadzam się z tobą, ale trzeba brać też pod uwagę, iż nie każdy ma sprzęt do tej luksusowej gry. Jeżeli, ktoś lubi schootery, a jego sprzęt bądź co bądź najlepszy nie jest, to dajmy na to BC2, COD4 czy nawet darmowe A.V.A, mu nie pójdzie. Za to warrock? Dlaczego nie? Dobrze mu się gra, a co za tym idzie, kupuje sobie premki, czy tam inne zbędne pierdoły. A, że wydaje na to kasę... czy to jest ważne? Ty i tak z tej kasy nic nie będziesz mieć, a on czerpie przyjemność z bycia graczem p2p.

@EDIT:
Dzięki za polecenie mi serialu skins. Zakochałem się w nim

Od dzisiejszego dnia, to jest 26.08.2010r. mam kompletną zlewkę na wirtualny świat.
Dziękuje za uwagę. Dobranoc.

Nie podlizuj się. Zdobądź coś po przez swoje umiejętności i zaangażowanie. Nie bądź wazeliniarzem, gdyż to tylko oszukany sukces.

Ostatnio edytowane przez Mikołaj ; 08-30-2010 o 04:27
Odpowiedź z Cytatem
Sponsored Links
Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Przeszukaj ten temat:

Zaawansowane wyszukiwanie
Wygląd

Zasady postowania