Witam wczoraj podłączyłem się pod serwer na mapę MARIEN. Zobaczyłem trzeciego hackera od czasu wydania nowego patcha. I się wkurzyłem powiedziałem że mu nie popuszczę

Więc poinformowałem o tym Team w oficjalnej stronki, odpowiedz wyglądała następująco:
Cytat:
Hi,
I'll have this sent to the GMs and they’ll take care of it.
In the future, please send hacker/cheat reports by submitting a ticket through the War Rock website. Just log in to the site, then click on “Support” and you’ll see the option to Submit Ticket.
Thanks for the report!
- Diva
|
A moja wiadomość wyglądała tak:
A tak bardziej szczegółowo napisałem do Divy jak już pewnie zauwałyliście. Ona odpisała mi, że przekaże to dalej i na przyszłość prosi o używanie SUBMIT TICKET na stronie głównej. Oto link do niego:
http://www.gamersfirst.com/support.php (oczywiście trzeba być zalogowanym).
EDIT: gdy przejdziemy do submit ticket klikamy na
Request Support potem na
Submit a Ticket z
* Ticket Type: wybieramy
Report Abuse,
* Account you are reporting: tu piszemy nick cheatera,
* Description: jakiś twój tekst dodatkowy np. link do obrazka czy filmu, mapa albo nazwa hacka. W
Attachment: możemy załączyć plik (obrazek) i klikamy w
Finish.
I jak chcemy wysłać raport, trzeba koniecznie podać link do filmu/obrazka w chwili gdy gracz oszukuje oraz jego nick (ja dla ułatwienia podałem jeszcze nazwę mapki. A oni zajmą się resztą w ciągu kilku następnych godzin/dni, hmmm to by było chyba na tyle.
Wiem, że niczym nowym nie świecę i już wielu z was z tego korzystało, ale przyda to się dla innych pokoleń

pozdrawiam