Witam! Dzis postaram opisac wam jak najlepiej walczyc HWU czyli tzn(pancerniakniem,metalowcem).No to jedziemy!
Po pierwsze nie jest to jednostka idaca na pierwszy ogien ani taka ktora campuje chociaz daje rade.... najlepiej isc w miejsce w ktorym mamy 'czysty strzal' nie bede opisywal map sami potrenujcie.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Charakterystyka: Dobra jednostka na srednich dystansach.Daje sobie rade w starciach 1 vs 1 , celny strzał załatwia sprawę!Skuteczna w tzn przyczajkach... to znaczy ze chowamy sie za rogiem bo wiemy ze wróg nadciąga i strzelamy mu raz celnie zzaskoczenia
Bronie:Najlepsza moim zdaniem do CQC bronią moim zdaniem jest RPG-7.Jest ona dobra do innych trybów lecz tam lepszy jest stinger.

RPG-7
+STRASZNIE SKUTECZNE -Jest głośne i wolno przeładowywuje

Stinger
+STRASZNIE SKUTECZNE,namierzanie samolotów -Jest głośne i wolno przeładowywuje

Panzerfaust
+Oryginalność -moim zdaniem porażka
M134
+Stylowy MachineGun, Jest szybkie, Ma olbrzymie obrażenia, pojemny magazynek
-Tylko dla graczy premium z 5th slotem -Duży rozrzut
Miny TMA1A
+Olbrzymie obrażenia -Znikają razem z nasza smiercią ,nie działają na ludzi :/
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Taktyki
PRZECIW CZOŁGOM- najlepsza strategia jest podbiec jak najbliżej i rzucić wszystkie 3 miny pod gąsienice efekt murowany
PRZECIW LOTNICZYM- najlepszy do tego jest stinger. Pozwolę sobie odesłać was do linku
http://warrock.com.pl/content/view/57/60/
PRZECIW LUDZIOM- dobrze jest opanować to samemu.
##### Pikola said :
Według mnie najskuteczniejsze rpg-7 na pieszych i sprzęt ciężki naziemny 2-3 strzały i po zawodach (przed patchem zniszczenie czołgu było prostsze niż zabicie piechura strzał turlanka i tak 3 razy i nie było czołgu).Aktualnie trudniejsze zadanie bo jak dostaną uciekają.Miny super sprawa jak się dobrze opanuje miejsca gdzie podkładać zabawa pierwsza klasa na raz można mieć położonych 5 jeżeli pamięć mnie nie myli,tylko wtedy trzeba kampić bo jak zginiemy to miny znikają z nami.
Stringer według mnie tylko na sprzęt latający ale i tak jest trudno zestrzelić bo potrzebne 2 trafienia a heli zaraz ucieknie albo nas zabije ,a samolot odleci,na pieszych jak dla mnie praktycznie 0 skuteczności żeby kogoś zabić trzeba trafić z bardzo bliska i centralnie w klatę.
Panzerfaust na sprzęt ciężki skuteczny praktycznie tak samo jak rpg-7, na pieszych skuteczność jak stringer czyli praktycznie zero.
PS. Minami fakt najskuteczniej pod koła albo gąsienice rzucać wszystkie i nie ma mocnych.Rpg-7 mały tips jak strzelacie do pieszych z bliska bez zooma w klate , a jak troszkę dalej zoom i celować nie środkiem celownika tylko jedną przedziałkę do góry i celować w głowę ,pięknie fruwają i zawsze giną
Cytat:
|
Napisał darius
sloty są to miejsca na broń - tak to można najłatwiej definiować 
|
Mam nadzieję ze komuś sie przyda to co napisałem. Jeżeli czegoś brakuje pisz postaram sie edytować. Poradnik jest mój wiec pozwoliłem go sobie przenieść z innego serwisu ;
Pozdrawiam Seracon
Prosiłbym o polskie znaki
bartus2003
Tak jest sir!! ;] Seracon